KVKK Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Aydınlatma Metni

Yedi Vadi Okulları olarak, kişisel verilerinizi önemsiyor ve gizliliğinizi korumak için gerekli önlemleri alıyoruz. Bu kapsamda, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca sizleri bilgilendirmek amacıyla aşağıdaki hususları açıklamak istiyoruz:

  1. Veri Sorumlusu:
    Yedi Vadi Okulları olarak, Akpınar Mah. Gürçay Cad. No.1 Osmangazi/Bursa adresinde faaliyet gösteren okulumuzun işletmecisi olarak, kişisel verilerinizin sorumlusu konumundayız.

  2. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları:
    Kişisel verileriniz, öğrenci kaydı, iletişim, eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi, öğrenci güvenliği ve sağlığı gibi yasal zorunluluklar ile uyumlu olarak ve size daha iyi hizmet sunabilmek için işlenmektedir.

  3. Toplanan Kişisel Veriler:
    Ad, soyad, doğum tarihi, iletişim bilgileri gibi öğrenci ve veli bilgileri, eğitim verileri, sağlık verileri gibi kişisel verilerinizin işlenmesi söz konusu olabilir.

  4. Kişisel Verilerin Aktarılması:
    Kişisel verileriniz, yasal düzenlemelere uygun olarak sınırlı durumlarda yalnızca gerekli olduğu hallerde resmi kurumlarla (öğrenci bilgileri ile ilgili resmi belge talepleri vb.) ve hizmet sağlayıcılarıyla paylaşılabilmektedir.

  5. Kişisel Veri Güvenliği:
    Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak alınması gereken teknik ve idari önlemlerle korunmakta ve güvenliğiniz sağlanmaktadır.

  6. Kişisel Veri Sahibi Hakları:
    KVKK kapsamında, kişisel veri sahipleri olarak sizlere belirli haklar tanınmaktadır. Bu haklarınız arasında kişisel verilerinize erişim, düzeltilme, silinme, işleme itiraz gibi haklar bulunmaktadır.

  7. KVKK Metni Güncellemeleri:
    Yedi Vadi Okulları olarak, KVKK metnimizi gerektiğinde güncelleyebiliriz. Güncellemeler hakkında bilgilendirilmek isterseniz, bize iletişim bilgilerimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

  8. İletişim Bilgileri:
    Her türlü soru, görüş ve talepleriniz için bize aşağıdaki iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz:

Kişisel verilerinizin korunması konusundaki hassasiyetimizle, Yedi Vadi Okulları olarak gizliliğinizi sağlamak ve haklarınızı korumak için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,